Dyslextiskt Kebabstuk

Livsblogar

Fyrtiotalistkebab

Det har varit dåligt med bloggandet på sista tiden.
Jag har aldrig gillat att man trycker ihop folk bara för att de är gråhåriga,eller födda i samma årtionde.
Nu håller höjdarna på att skapa en fyrtiotalist kebab utan vitlöksås.
Herr Nudler har konstaterat att vi som är födda under fyrtiotalet är köttstycken. Vilken vetenskaplig nyhet. Steg två är jävare. Han föser ihop oss till en klump och några statsekreterare får träda upp oss på spettet.

En dag i mitt liv

Dagbok 7 av 7 2004-12-30 06:05:53 Chennai, Indien
En dag i mitt liv

Denna dag ar en dag att minnas de alla som omkommit i den varsta katastrof varlden skadat.

I denna del av varlden rader sorg och bestortning. Jag kom hit till mitt fadderbarn, till den stora julfesten. En fantastisk upplevelse att se alla dessa barn upptrada i sanger, dans och mimik.

Nar jag som bast stod och fotograferade dessa fantastiska barn, gatubarn, handikappade, foraldrarlosa och fattiga, pickade nagon mig pa arnen.

Jag vande mig och dar stog mitt hjarta, dar stog mitt fadderbarn och sa Hi Peter.

DNA spår

Världen består numera av en mängd genetiska spår. I själva verket så har världen alltid beströtts av dessa spår men först nu har vi klarat av att tyda dem ordentligt.
För att underlätta för framtida arkeologer bör vi kanske stanna upp någon sekund och ställa oss frågan, skall jag understryka min närvaro på denna planet eller skall jag lämna så små spår som möjligt efter mig.

Sitter respekten i solglasögonen

Paul Bremer har just lämnat en armehelikopter omgiven av fyra gorillor med upppumpade muskler, stridsvästar, något slags gevär och alla med samma slags solglasögon stormar de fram för att gratulera att IRAK´s fotbollslag skall få deltaga i OS i Aten. Vilken bild.

Vilken sommar - 2004.

Vad skall man säga om den förutom att den är typisk svensk. Vilket uttryck "typisk svensk sommar", skall vara ruskigt glada över att den inte är typiskt spansk sommar. Dessa landsförrädare som har tillbringat sommaren med att gnälla över att det har varit typiskt svenskt väder. Har varit och kommer att vara ett av de större miljöhoten som vi har att brottas med. Det går ju inte att källsortera bort dem.
Var ligger hotet i ?

Vådan av ?.

Alla har vi väl ibland känt att vi har gjort en extra prestation. Något som alla i omgivningen tycker, "O gud vad du har varit duktig"
Självklart så svarar du, "så märkfärdigt är det inte."
Jag har gjort en sådan prestation och jag är jättestolt över vad jag har gjort.
Jag är besviken över resultatet av min prestation som jag i många år har gått och grämt mig över och undrat "hur skall detta gå."

Livsprogrammet

Livskompetens
Livsstilskompetens.
Socialkompetens
Yrkeskompetens.
Etikkompetens.
Tystnadenskompetens.

Detta mina vänner är en sammanfattning av livet. Det är väl skönt att vi nu vet vad livet är.
§Livskompetens = §Livsstilskompetens + §Socialkompetens + §Yrkeskompetens + §Etikkompetens + §Tystnadenskompetens.
§Livet = §Livskompetens.

Jag är !!

Jag är dyslektiker eller ordblind eller någon som stavar jävligt dåligt. Har inte förstått det där med sammanskrivna ord. Anklagas med jämna tillfällen för att förstöra språket och ”det skall väl inte vara så svårt att stava rätt.”

Prenumerera på Livsblogar